Vänligen Observera att för ombokning av befintliga tider eller avbokning behöver du logga in på Mina sidor.

Näsets Tandläkargrupp i Vellinge

Välkommen till Näsets Tandläkargrupp – Er Nyöppnade Destination för Tandvård i Vellinge!


Vi på Näsets Tandläkargrupp är stolta över att inleda ett hjärtligt samarbete med Rädda Barnen. Fram till Alla hjärtans dag välkomnar vi nya patienter för endast 199:- för en undersökning, där varje öre går direkt till Rädda Barnens viktiga arbete.

Näsets Tandläkargrupp, din nya destination för modern och högkvalitativ tandvård i Vellinge. Sedan 2009 har vi försett våra patienter med den senaste och mest avancerade utrustningen på marknaden för att säkerställa att du får vård av absolut högsta standard.


Varför Välja Oss?

​​​​​​​

Modern Utrustning: Vi investerar löpande i den senaste tandvårdstekniken för att säkerställa att du får tillgång till moderna och skonsamma behandlingar.

Kunnig Personal: Vårt team av erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor strävar efter att erbjuda dig en trygg och professionell tandvårdsupplevelse.

Patientfokus: För oss är varje patient unik, och vi skapar skräddarsydda vårdplaner som passar dina behov och önskemål.

Registrera Dig Nu: Många har redan valt Näsets Tandläkargrupp som sin tandvårdspartner, och vi inbjuder dig att bli en del av vår växande gemenskap. Registrera dig idag och upplev tandvård av högsta kvalitet.


Vår Tjänsteutbud:

* Allmäntandvård för hela familjen
* Modern tandteknik och utrustning
* Tandhygienisttjänster
* Implantat och Specialist Tandvård
* Akuttider utan väntan

Välkommen till Näsets Tandläkargrupp i Vellinge – där din tandhälsa är vår främsta prioritet! Kontakta oss idag för att boka din första tid eller registrera dig online.

www.ntlg.se

040-452662